Ruim kantoor met alle faciliteiten in groene omgeving

Boekhoutstraat 121, 1790 Affligem
1650 EUR per maand

VOLLEDIG BEMEUBELD & INSTAPKLAAR MET PARKING

Kantoor wordt voor een gedeelte verhuurd naast bestaande huurder (marketing agency Conversal).

Luxueus kantoor midden in het groen en toch vlot bereikbaar. Onderging een volledige renovatie in 2020 en is voorzien van alle hedendaagse faciliteiten. Het kantoor heeft een gemeenschappelijk gelijkvloers met 2 ruime vergaderzalen, bar, keuken, WC’s en zithoek.

4+2 parkeerplaatsen, gezellig terras en garage met moderne kleedkamer met douche (2021). Gezellig terras buiten en gelegen in rustige straat met voldoende parkeerplek. Het kantoor is volledig uitgerust (alarm, camerabewaking en airco) en heeft bovendien 51 zonnepanelen aangesloten op de gemeenschappelijke teller.

Het eerste verdiep is verdeeld in 2 vleugels waarvan één vleugel reeds verhuurd is. De rechtervleugel is “dedicated” ter beschikking voor de huurder en omvat 10 tot 12 werkplekken, inclusief 2 vergaderzalen. Op hetzelfde verdiep is er ook een extra uitgeruste keuken.

De kantoorruimte wordt volledig bemeubeld verhuurd (inclusief bureau’s, bureaustoelen en inbouwkasten). Inclusief zijn sleutels, badges, onderhoud omgeving, gebruik gemeenschappelijke toestellen en internet.

Gemeenschappelijke kosten worden voor 40% gedragen (gas, water, elektriciteit) naast de collega-huurder. Mogelijkheid tot plaatsen publiciteit aan straatkant.

Bij interesse of voor een plaatsbezoek, graag contact opnemen via info@codesk.be of 0494 16 96 78.

Troeven

  • Unieke kantoorruimte in hartje Affligem
  • Dichtbij E40 en N9 (Brusselsesteenweg)
  • Voorzien van alle faciliteiten (airco, douche, ...)
  • Ruime parking & gezellige buitenruimte
  • 6 laadpalen

Cifers

Oppervlakte 200
Parkeerplaatsen 10